Maak diepe verbinding met jezelf in een truffelceremonie

Alle antwoorden zitten in jou, de truffels helpen je onderzoeken en herinneren

Truffel Ceremonie: maak een diepgaande verbinding met jezelf.

Alle antwoorden zitten in jou, de truffels helpen je onderzoeken en herinneren

Truffel ceremonie

Heb jij iets te onderzoeken? Dan heet ik je graag welkom, mijn naam is Brigitta.

Sinds 2019 heb ik al vele mensen mogen begeleiden met een truffel ceremonie en kunnen bijdragen aan prachtige, diep persoonlijke transformaties. 

Door mijn levensverhaal, mijn eigen reizen, het volgen van trainingen en workshops en de opleiding familieopstellingen heb ik mij ontwikkeld tot een liefdevolle coach en spaceholder die jou kan helpen je trauma’s te helen, je leven te vereenvoudigen en gelukkiger en lichter door het leven te gaan.

Truffel ceremonie bied een bijzondere ervaring met mogelijkheden tot transformatie.

Een truffel ceremonie is een inzicht-gevende en helende ervaring die goed past in processen van heling, persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en spirituele groei. 

Je leert je jezelf op dieper en werkelijker niveau kennen. Dit maakt dat je eerlijk naar jezelf en je gedragingen in allerlei rollen, situaties en relaties kunt kijken.

In de veilige en geborgen setting die ik je bied ontstaat er ruimte voor vergeven, helen, loslaten (of anders vasthouden), diepe vreugdevolle zelfliefde en transformatie.

Truffel ceremonie waar kan het je bij helpen?

Tijdens een truffel ceremonie ga je op reis in jezelf, voorbij je mind naar de diepere lagen van bewustzijn. Jouw dynamieken, patronen en blinde vlekken worden zichtbaar. Je wordt je bewust van je gedachtestromen en de verschillende commentatoren in je hoofd en kunt deze vaak helder en vanuit een totaal ander perspectief bekijken dan je altijd doet, én toetsen op waarheid.

Helen en verwerken

Nieuw perspectief geven

Over mij, Brigitta

Intuïtief coach en spaceholder

Sinds 2019 heb ik al vele mensen mogen begeleiden in truffel ceremonies en daarbuiten, en kunnen bijdragen aan werkelijk prachtige transformaties. Ik werk intuïtief en volg jou in je behoeften zoals ze zich aandienen.

Door mijn levensverhaal, mijn eigen reizen, het volgen van trainingen en workshops en de opleiding familieopstellingen heb ik mij ontwikkeld tot een liefdevolle coach en spaceholder die jou kan helpen je trauma’s te helen, je leven te vereenvoudigen en gelukkiger en lichter door het leven te gaan.

Mijn begeleiding stopt niet na een ceremonie. In de dagen erna zal ik bij je inchecken om te vragen hoe het met je gaat, en ook daarna kun je gerust naar me uitreiken om te sparren of je hart te luchten. Ik ben oprecht in jou en het verloop van jouw proces geïnteresseerd, ook als een ceremonie al even geleden is.

“Nogmaals dank – ik weet niet echt waar het allemaal mee te maken heeft, maar voel me echt zoveel fijner. Wat een mooie ervaring heb ik gehad, en dat wil ik graag delen.”

Linda, privéceremonie mei 2022

Voel je ergens in je lijf een kriebel?

Ik weet inmiddels: You better listen!

Als je die kriebel voelt, dan heb je iets te doen of te onderzoeken. Ik wil je daar graag bij helpen. 

Bekijk het aanbod en de agenda en vul vrijblijvend het intakeformulier in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact op om kennis te maken.

Ervaringen van anderen

“Het totaal van deze beleving is geweldig. De voorbereidingen, de betrokkenheid en de nazorg die Brigitta biedt zorgen er echt voor dat je de truffelceremonie optimaal kunt ervaren. De inzichten die we hebben opgedaan, de dingen die er in beweging zijn gezet zijn prachtig. Nog iedere dag komen we dingen tegen die sindsdien zijn veranderd. Het heeft echt verdieping gebracht in onszelf en onze relatie. Voor herhaling vatbaar!”

Stelletje, februari 2022

“Wat een ervaring. Door het donker naar het licht, soms heftig maar álles waard. Confronterend ook… heb mezelf echt gezien en dat was niet allemaal fraai. Ik kan aan het werk met mijn huiswerk.”

Mieke, september 2022

“Wat een intense en mooie ervaring. De reis zelf maar ook het met elkaar napraten, het heerlijke eten, en het dansen en lachen. Je bent een echte engel, liefs.

Marjon, oktober 2022

Truffel ceremonie vragen en extra informatie

Ik kan me voorstellen dat je allerlei vragen hebt. Via de links hieronder kun je meer informatie vinden, en lees vragen die meerdere keren langskwamen bij de FAQ onderaan de site.

Hoe werken truffels precies?

Truffels zijn een liefdevol en krachtig plantmedicijn en hebben een psychoactieve werking. 

Meer over truffels >

Hoe gaat het tijdens een truffel ceremonie?

Een ceremonie is een unieke reis naar binnen, met 1 regel die altijd opgaat: Je krijgt precies wat jij nodig hebt en wat je aankan.

Alles over de ceremonie > 

Nog andere vragen? Neem gerust contact met me op, ik help je graag.