Sunday Morning Magic

Een Magische ochtend waar het helemaal om jou draait, met XL Yin Yoga, cacao en microdosering Magische Truffels.

Yin yoga is een toegankelijke vorm van yoga, ook als je niet zo vaak yoga beoefent. Yin yoga vraagt geduld en acceptatie omdat je de houdingen wat langer vasthoudt. Doordat je een aantal minuten in dezelfde houding blijft, heb je tijd om op zelfonderzoek uit te gaan en leer je omgaan met wat zich op dat moment aandient. Op jouw eigen tempo en zodanig ondersteund dat je kunt ontspannen in een oncomfortabele houding.

Het maakt niet uit hoe het eruit ziet of hoever je komt, je hoeft niks te kunnen en er valt niks te lukken. Wat voel je tijdens de houding? Waar zitten eventuele spanning en andere sensaties? Waar ligt jouw grens en waar voel je weerstand? Onze onverwerkte trauma’s en belevenissen liggen opgeslagen in ons lichaam. Tijdens de houdingen kunnen er verschillende emoties loskomen, positief of negatief. Door deze aan te kijken, aan te gaan en te doorvoelen wordt de spanning zachter en kun je het misschien loslaten, of ánders vasthouden.

Cacao is een plantmedicijn dat bekend staat als zacht en liefdevol. Cacao stimuleert het hart om te openen en helpt jou te verbinden met je hartchakra. Het versterkt het gevoel van verbinding met jezelf en de mensen om je heen. We schenken de cacao volgens oud ceremonieel gebruik als dikke drank van 42 gram 100% rauwe cacao met daaraan toegevoegd een mix van specerijen om de opname van de cacao en de werking ervan te optimaliseren. 

Psilocybine is de psychoactieve stof uit Magische Truffels. Het toevoegen van een microdosering psilocybine aan de cacao is een gebruik van meer dan 1000 jaar en een krachtige en hemelse combinatie waarbij de paddenstoel de geest opent en de cacao het hart. Een microdosering is een hele kleine dosering en verruimt op zeer subtiele wijze jouw bewustzijn.

De combinatie Yin yoga, cacao en microdosering maakt van deze ochtend echt een magische bijzondere ervaring! Het kan je helpen de dingen vanuit een ander perspectief te bekijken, met meer geduld en begrip voor jezelf en de mensen om je heen.

Vanaf 9:30 ben je welkom in de balansstudio op Het Derde Erf, Birkstraat 125 in Soest. Kom op tijd, om 9:50 stappen we in de bubbel en sluiten we de deur om verstoring buiten te laten. In een kleine ceremonie wordt de cacaodrank en microdosering geserveerd en is er de mogelijkheid een intentie te delen. Hierna volgt de XL Yin yogales, een extra lange les met alle aandacht op naar binnen keren, alle aandacht voor JOU. 

Na afloop van de les is er thee en lekkers uit de keuken van De Keukenengel om nog na te praten. Om 13.00 nemen we afscheid en als je je me-time nog wat wil verlengen kun je in de omgeving nog een heerlijke wandeling maken. 

De Yin yogales wordt verzorgd door Petra van YogaByPetra. Petra is een zeer ervaren yogateacher die haar lessen overgiet met liefde, kennis en compassie. Ervaring met yoga is niet nodig.

Liever geen microdosering? Geen probleem! Ook met alleen de ceremoniële cacao kom je dieper in verbinding met jezelf en kun je de Yin yoga als meer intens ervaren.

Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Dan voor jou geen microdosering en maak ik voor jou een iets mildere cacao.

Gebruik je Tramadol of Lithium? Deze medicijnen kunnen niet worden gecombineerd met de microdosering. Cacao is geen probleem.

Heb jij wel zin in een beetje Magie op zondag? Check de agenda of er een Sunday Morning Magic op de planning staat en meld je aan via het contactformulier!