Privéceremonie

Liever een privéceremonie, alleen of met je eigen groepje tot 4 personen? Stuur ook dan (ieder) het intakeformulier in en geef je voorkeursdatum(s) op. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Je mag mij ook bellen of een berichtje sturen naar 06 40741836.

10:00 Ontvangst en uitgebreide kennismaking – Ceremonie – Napraten en delen tijdens een heerlijke maaltijd – Tips voor thuis – 20:00 Afscheid. Dit is een indicatietijd, je mag eerder naar huis maar altijd pas wanneer je eraan toe bent.

Om te screenen dat het voor jou veilig is om deel te nemen beantwoord je de vragen op het intakeformulier. De minimumleeftijd is 18 jaar.

Magische Truffels
Individueel 365 pp
2 personen 250 pp
3-4 personen 195 pp

Magic CacaoBliss
Individueel 385 pp
2 personen 270 pp
3-4 personen 215 pp

Bij droog weer met aangename temperatuur is het mogelijk de dagceremonie op een mooie plek in de natuur te ervaren! Dat kan tot 2 personen en ik weet hiervoor de mooiste plekjes in de Soester Duinen. Dan zul je zelf een en ander mee moeten brengen, de details hiervoor bespreken we samen. En mocht het weer dan toch anders besluiten dan wijken we uit naar de binnenlocatie.

Liever met overnachting? Dat kan! Dan beginnen we om 16:00 en hiervoor bereken ik 30 euro pp extra. Een privéceremonie met overnachting is helaas niet mogelijk bij een individuele boeking.

Liever een ceremonie op eigen locatie? Dat kan, onder bepaalde voorwaarden. Stuur me een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.