Groepsceremonie

Een groep ontstaat nooit zomaar. Met jouw aanmelding voor een groepsceremonie wordt de verbinding met andere deelnemers al gecreëerd. Iedereen in de groep heeft iets te brengen en iets te ontvangen en in jouw individuele proces zul je worden gedragen door groepskracht. Een ceremonie gaat bij mij altijd door, ongeacht het aantal deelnemers. En mocht je de enige deelnemer zijn… dan is dat precies zoals de bedoeling is!

Om zeker te stellen dat het voor jou veilig is om deel te nemen beantwoord je de vragen op het intakeformulier. De minimumleeftijd is 18 jaar.

10:00 Ontvangst en uitgebreide kennismaking – Ceremonie – Napraten en delen tijdens een heerlijke maaltijd – Tips voor thuis – 20:00 is een indicatietijd, het kan eerder of later zijn. Je gaat pas naar huis als je eraan toe bent.

Voel je aan alles dat je bij een ceremonie aanwezig wil zijn maar is geld momenteel ingewikkeld? Geef dat gerust bij me aan. Voor studenten en mensen met een kleine beurs is er mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief deel te nemen aan een groepsceremonie met Magische Truffels op een door mij bepaalde datum. Ik vertrouw je hierin en ga dit niet controleren.

Check de agenda voor de planning en vul het intakeformulier in!