Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt! Wellicht waren anderen jou voor en staat jouw vraag tussen de veelgestelde vragen hieronder:

Het maken van een innerlijke reis past eigenlijk in álle processen die zich bij jou van binnen afspelen. Het zal je ondersteunen in het helen van onverwerkt trauma en je helpen in processen van verlies, rouw en verdriet, Je krijgt inzicht in jezelf en jouw rol als kind, vader/moeder, broer/zus, vriend/vriendin, collega, werkgever en alle rollen die nog meer mogelijk zijn. Magische Truffels of Magic CacaoBliss helpen je verzachten, vergeven en milder worden en dat helpt jou om ongelooflijk veel van jezelf te gaan houden.

 

Ga je momenteel door een burn-out of bore-out? Een ceremonie met Magische Truffels of Magic CacaoBliss kan je helpen hier inzicht in te krijgen, je ondersteunen in het uitvogelen hoe het zo is gekomen en dat gaat jou helpen om te leren hoe je het ánders zou kunnen doen.

 

Denk je na over ‘het roer omgooien’ op persoonlijk, relationeel of zakelijk gebied maar zie je veel beren op de weg? In een ceremonie ga je voorbij het denken die het jou in het dagelijkse leven behoorlijk lastig maakt in het durven nemen van beslissingen. 

 

Het hoeft niet altijd om hele zware dingen te gaan. Je op persoonlijk of spiritueel vlak willen ontwikkelen, je dieper verbonden willen voelen met jezelf en daardoor met anderen of willen onderzoeken hoe je een meer betekenisvol leven kan leiden zijn ook voorbeelden van prachtige intenties voor het maken van een reis.

Yes! Deze zijn legaal in Nederland. Dit in tegenstelling tot onder andere Ayahuasca, Magic Mushrooms, Huachuma (San Pedro) en Peyote.

In de meeste gevallen is het 100% veilig maar er zijn een aantal uitzonderingen. Voor je kunt deelnemen is er een screening middels een intakeformulier waar ik je vragen stel over jouw gezondheid en medicijngebruik die je naar waarheid dient te beantwoorden. De absolute no-go's zijn mij bekend en bij twijfel kan het zijn dat ik je vraag om contact op te nemen met jouw behandelend arts om jouw wens te willen deelnemen te bespreken. 

 

Nee hoor. Door de jaren heen zijn er veel onderzoeken geweest en er is niet één studie bekend met de conclusie dat de werkzame stoffen een geestelijk of lichamelijk verslavend effect hebben.

Aan een groepsceremonie kunnen maximaal 4 personen deelnemen. Een ceremonie gaat bij mij altijd door, ongeacht het aantal deelnemers. Jouw reis begint al op het moment van inschrijven, je bereid je hierop voor en mocht het zo zijn dat jij de enige inschrijver bent dan is dat precies zoals het de bedoeling is. Het klopt altijd.

Het bestempelen van een psychedelische ervaring als een ‘bad trip’ heeft in mijn ogen meer te maken met het hebben van verkeerde verwachtingen en komen uit de hoek van het recreatief gebruik. Als de verwachting is dat je het alleen maar leuk gaat hebben met vrienden en dat je alles in mooie kleurtjes gaat ervaren dan is het heel heftig als je wordt overvallen door emoties als pijn en verdriet. 

 

Wanneer jij besluit om te gaan deelnemen aan een ceremonie met Magische Truffel of Macic CacaoBliss dan doe je dat niet zomaar. Dat is een weloverwogen besluit, waar je je goed op voorbereidt. Voor een ceremonie met plantmedicijnen geldt: Je krijgt wat je nodig hebt, én wat je aankan. En dat is niet altijd waar je om hebt gevraagd. Donkere stukken komen langs omdat dáár de heling nodig is, en om dit te helen zul je er dwars doorheen moeten. Met overgave en vertrouwen als mindset, de warme en veilige locatie als setting en mijn begeleiding zijn alle ingrediënten in huis om een inzicht gevende en helende ervaring te hebben.

Snap ik, het ís ook spannend! Meestal zit dit spannende 'm in het verliezen van controle, en of je daarmee kunt dealen. Je voelt dat je het wil, dat het jou gaat helpen in het uitrafelen van jouw verhaal. Dat wat je voelt klopt meestal... de angst en twijfel komt pas als je hoofd zich ermee gaat bemoeien. Je wordt vooraf goed gescreend en als je mag deelnemen is het veilig. Je hoeft niet bang te zijn dat je ‘erin blijft hangen’. Vertrouw erop dat je in de ceremonie krijgt wat je nodig hebt en nooit meer dan je aan kan.

Ik heb voor jou een heerlijk matras met frisgewassen beddengoed, een waterfles en een oogmasker. Tijdens de ceremonie is het fijn om makkelijk zittende kleding te dragen, bijvoorbeeld een joggingbroek of een sportshortje plus hemd bij warm weer.  Laagjes en lekkere dikke sokken zijn fijn, je temperatuur kan wel eens wisselen. 

 

Bij een ceremonie met overnachting slaap je in de ceremonieruimte op je eigen matras. Op de locatie is geen douche, natuurlijk kun je je wel opfrissen en je tandenpoetsen. Ben je een lichte slaper dan zijn oordopjes misschien prettig. Denk verder aan een notitieboekje en pen en je mag ook nadenken of er een foto, een sieraad of iets anders is dat belangrijk voor je is en wilt meenemen.

Bij een ceremonie met Magic CacaoBliss is dat wel belangrijk, de MAO-remmer B.Caapi kan effect hebben op een aantal voedingsmiddelen die normaliter ongevaarlijk zijn. Dat kan dan onder andere hoofdpijn, misselijkheid en verhoging van de bloeddruk veroorzaken. 

 

Bij een truffelceremonie is het dieet minder strikt. Maar zelf zak ik door bewuster om te gaan met wat ik allemaal in mijn mond stop altijd heel fijn in het proces, langzaam voortbewegen richting de ceremonie.

 

Wil je je graag helemaal houden aan het dieet maar kan je hierbij wel wat hulp gebruiken? Ik help je graag op weg met suggesties en recepten!

 

(Soft)drugs en alcohol voor een ceremonie altijd minimaal 3 dagen maar nog liever een week wel laten staan! Speelt er verslavingsproblematiek? Dan zul je 4 weken clean/nuchter moeten zijn voor je kunt deelnemen.

Voor een ceremonie met plantmedicijnen kun je een intentie zetten. Jouw reden voor deelname is bijvoorbeeld omdat er een situatie is waar je duidelijkheid in wil hebben, een verlangen naar meer rust en zelfliefde of de wens om verlost te zijn van die die eeuwige controledrang. Met het zetten van een intentie of het stellen van een vraag kan je meer richting geven aan jouw innerlijke reis. Wat belangrijk is in het zetten van een intentie is dat je het ook weer loslaat! Plantmedicijnen geven je wat je nodig hebt en dat is niet altijd waar je om hebt gevraagd. Kun je geen intentie bedenken of heb je er zoveel dat je niet kunt kiezen? Geen probleem! De intentie: ‘Ik stel me open voor alles wat zich zal aandienen’, die kan altijd!

Geen probleem!

Nee, dat ben ik zeker niet! Ik ben gewoon een mens die net als jij op zoek is gegaan naar het ontrafelen van mijn verhaal. Ik heb veel ervaring met plantmedicijnen, eerst als deelnemer en later ook als begeleider bij meerdere gerenommeerde aanbieders in Nederland en daarbuiten. 

Ik heb heel veel boeken gelezen, trainingen en workshops gevolgd, en de opleidingen Coachingvaardigheden  en Systemisch werk – Familieopstellingen afgerond. Ik ben een liefdevolle warme spaceholder die zorgt dat het jou tijdens jouw reis aan helemaal niets ontbreekt en zal je ondersteunen en begeleiden voor, tijdens én na de ceremonie. Ook als dat al even geleden is.

Ja! Aan de achterkant van het pand is een parkeerplaats met voldoende plekken.

Jazeker! Station Soestdijk ligt op 3 minuten lopen, en ook de bus stopt nagenoeg voor de deur.